Onze kwaliteit – uw méérwaarde

Aannemersbedrijf Van der Worp B.V. is in 1934 opgericht en is een echt familiebedrijf. Sinds 2001 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie. De huidige directeur is Marcel van der Worp.

Van der Worp als werkgever

Wij hebben een zeer constant personeelsbestand van circa zeventig werknemers, van wie velen al tientallen jaren in dienst zijn en met wie een hechte band is ontstaan. Daarnaast wordt ons team regelmatig uitgebreid met nieuwe jonge medewerkers die via de opleiding bij ons een vaste baan vinden. Met dit gemotiveerde team houden wij onze goede naam al jarenlang hoog.

Trots op wat wij kunnen bouwen

Ons werkgebied is veelal regionaal en wij beheersen diverse segmenten van de bouw, zoals nieuwbouw, verbouw en renovatie in het hogere segment en restauratie van monumentale panden zoals Gemeentelijke, Provinciale en Rijksmonumenten.  Daarnaast mogen wij  woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders tot onze vaste klantenkring rekenen.

Ons bedrijfsbureau en planningsafdeling ondersteunt bovengenoemde werkzaamheden voor een efficiënte uitvoering. Ook de coördinatie en uitvoering van loodgieterswerk, centrale verwarming, elektra-, schilder- en andere werkzaamheden worden op deze afdeling gecalculeerd, gecoördineerd, gecontroleerd en gepland. De projectleider die aan het werk is gekoppeld, geeft in samenspraak met de uitvoerder dagelijks leiding en sturing aan het project en is ook aanwezig bij de bouw- en werkbesprekingen met opdrachtgever en architect.